כל מה שחשוב שתכירו
הבלוג של רוסטיקו
- המטבח האיטלקי של רוסטיקו

הכירו את ארץ הגבינות
מוצרלה, פרמז'ן, ריקוטה ומסקרפונה הן בין הגבינות האיטלקיות שכולנו מכירים ואוהבים. עכשיו כדאי לגלות את הערים שעל שמן הן נקראות

קפה באיטליה: כל מה שכדאי לדעת
אחת המעלות של תרבות האוכל באיטליה היא הקפה האיכותי המגישים במדינה. רוצים להכיר את סוגי הקפה, באיזה אופן האיטלקים שותים אותם ובאילו מקומות כדאי לשתות אותם? אז כדאי שתכינו לעצמכם כוס קפה ותמשיכו לקרוא

פיצה: העונג מתחיל בבצק
ההבדל בין פיצה רומאית לנפוליטנית, כיצד משפיע סוג הקמח ומה צריכה להיות טמפרטורת האפייה. כל מה שצריך לדעת על הבצק של הפיצה – ושלוש המלצות חובה לפיצריות באיטליה.

עולם של זיתים
שמן זית הוא אחד המרכיבים החשובים במטבח האיטלקי בכלל ובמטבח של רוסטיקו בפרט. למה הוא חשוב כל כך? במה הוא תורם לנו? ואיך בוחרים אותו נכון?

עולם של פסטה
מהיכן הגיעה הפסטה לעולם, האם מרקו פולו הביא אותה לאיטליה ומדוע יש כל כך הרבה סוגים. כל מה שצריך לדעת על הבצק האהוב עלינו לקראת יום הפסטה הבינלאומי