כל מה שחשוב שתכירו

הבלוג של רוסטיקו

קפה באיטליה: כל מה שכדאי לדעת

אחת המעלות של תרבות האוכל באיטליה היא הקפה האיכותי המגישים במדינה. רוצים להכיר את סוגי הקפה, באיזה אופן האיטלקים שותים אותם ובאילו מקומות כדאי לשתות אותם? אז כדאי שתכינו לעצמכם כוס קפה ותמשיכו לקרוא

לחצו לקריאה »

פיצה: העונג מתחיל בבצק

ההבדל בין פיצה רומאית לנפוליטנית, כיצד משפיע סוג הקמח ומה צריכה להיות טמפרטורת האפייה. כל מה שצריך לדעת על הבצק של הפיצה – ושלוש המלצות חובה לפיצריות באיטליה.

לחצו לקריאה »

עולם של זיתים

שמן זית הוא אחד המרכיבים החשובים במטבח האיטלקי בכלל ובמטבח של רוסטיקו בפרט. למה הוא חשוב כל כך? במה הוא תורם לנו? ואיך בוחרים אותו נכון?

לחצו לקריאה »

עולם של פסטה

מהיכן הגיעה הפסטה לעולם, האם מרקו פולו הביא אותה לאיטליה ומדוע יש כל כך הרבה סוגים. כל מה שצריך לדעת על הבצק האהוב עלינו לקראת יום הפסטה הבינלאומי

לחצו לקריאה »